PA DE PESSIC AMB LLARDONS SENSE GLUTEN

 

csense-gluten-llardons

INGREDIENTS:

  • 100g. de farina sense gluten (blat de moro, cigro, patata)
  • 100g. de sucre
  • 3 ous
  • una mica de llevat
  • 1 culleradeta de pasta de vainilla
  • 70g. de llardons picats

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Barregem el sucre i els ous. Després els llardons i la vainilla. I finalment la farina i el llevat i ho barrejem tot junt.

Untem el motlle amb mantega

Aboquem dins el motlle i enfornem uns 20 minuts

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s