PA DE PESSIC SENSE GLUTEN

pa-pessic

INGREDIENTS:

  • 100g. de sucre moreno
  • 3 ous
  • 100g. de farina sense gluten
  • sucre pols

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

En un bol hi posem els ous i el sucre i amb les varilles batem que quedi ven esponjós, tamisem la farina i barregem amb el sucre i els ous.

Untem un motlle amb mantega i hi aboquem la barreja

Enfornem uns 15 minuts (sempre vigilant que cada forn es diferent)

Traiem del forn i deixem refredar. Un cop fred hi posem sucre pols

Avui l’hem acompanyat amb gerds.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s