XIPS DE CARXOFA

  • frexidesINGREDIENTS:
  • 2 carxofes
  • sal maldon
  • oli
  • julivert
  • aigua

PREPARACIÓ:

En un bol i posem aigua i julivert i reservem

Pelem i netejem les carxofes i les posem dins el bol de l’aigua i julivert (i posem julivert perque les carxofes no quedin negres)

Posem oli en una olla petita i posem al foc

Mentres s’escalfa l’oli tallem les carxofes ven fines les eixuguem una mica amb paper de cuina i les fregim que quedin cruixents

Un cop cuites les posem sobre paper de cuina

Abans de servir les salem amb sal maldón.

Anuncis

Una resposta a “XIPS DE CARXOFA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s