LASANYA DE PATATA

lasanyaINGREDIENTS:

  • 3 patates tallades fines
  • 3 talls de pernil de pavo
  • 3 talls de formatge sense lactosa
  • 1 ceba tendre tallada petita
  • 200g. carn picada  (porc i vadella)
  • 1 ou
  • 100g. crema vegetal soja (podem fer servir nata tambe)
  • formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i sofregim una mica la ceba i afagim la carnpicada i la sal i coem

Untem una plata de vidre per anar al forn amb mantega

Preescalfem al forn a 180º

Ara posem una capa de patata a la plata i posem sal ,cobrim amb el pernil de pavo,una altre capa de patata ,una mica de sal , ara el formatge ,un’altre capa de patata sal,la carn

sofregida, un’altr capa de patata i formatge ratllat

En un bol berregem l’ou i la crema vegetal i posem sobre el formatge ratllat

lasanta-forn

Enfornem a 180º una hora

lasanya

Anuncis

Una resposta a “LASANYA DE PATATA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s