BACALLA AMB MEL

 

bacallaINGREDIENTS:

  • 4 talls de bacalla dessalat
  • 2 cullerades de mel
  • 1 ceba
  • fruita seca (datils,panses, orellanes, grenet d’atmetlla)
  • 1 culleredeta de vinagre de poma
  • 80g. de mantega
  • 50g. de sucre
  • farina
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ:

-Enferinem el bacalla i reservem

– Posem una paella al foc i fregim el bacalla , un cop fregit el reservem en un plat amb paper de cuina  per treure l’oli.

-En una altre paella i posem la mantega i el sucre i deixem que agafi un color daurat i afagim la ceba tallada a lamines i la deixem caramelizar

-Mentres en una altre paella i posem oli i afagim els fruits secs i saltagem i afagim la mel i el vinagre i deixem reduir

-Servim:

En una plata i i posem la ceba confitada i al damunt els talls de bacalla i cobrim amb la salsa de mel i fruts secs.

I una altre menera de menjar bacalla.

Anuncis

Una resposta a “BACALLA AMB MEL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s