PÈSOLS OFEGATS

pesols

INGREDIENTS:

  • 1 kilo. de pèsols
  • 2 cebes tendres
  • 3 tomáquets xerri
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ:

Pelem els pèsols i reservem

Posem oli a la paella i la posem al foc, pelem i tallem la ceba i l’afagim a la paella la coem i posem sal i afagim els tomàquets xerri deixem coure tot junt una mica,  ara

afagim els pèsols i tapem i deixem que coguin primer a foc fort i despues a foc suau ,rectifiquem de sal i esperem que coguin.

I ja podem servir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s