INGREDIENTS:
- PANA COTTA:
- 2 fulles de gelatina
- 400g. de nata
- 75g. de llet
- 100g. de sucre amb pols
- 50g. de café express
- CROCANT D’AVELLANA:
- 50g. d’avellanes
- 200g. de sucre pols
- 1 culleredeta de canyella
PREPARACIÓ:
1- Posem la gelatina amb aigua freda i reservem
2-Dins un cassó i posem el sucre, la nata, la llet i el café posem al foc a escalfar i quan comenci a bullir treiem del foc, escorrem la gelatina i l’afagim al cassó i remenem ven
remenat
3- Ara omplim els motlles per la panna cotta i reservem a la nevera unes tres hores
4- Mentres fem el crocant,
5- Posem el sucre dins un cassó i el posem al foc i fem el caramel, quan tinguem el caramel fet i afagim les avellanes i la canyella
6- Posem un paper de forn sobre el marbre i avoquem el caramel i les avellanes i deixem refredar
SERVIM:
Desmotllem la panna cotta i servim amb un tros de crocant.
Una resposta a “PANNA COTTA DE CAFE”