PANNA COTTA DE CAFE

panna-cotta

INGREDIENTS:

  • PANA COTTA:
  • 2 fulles de gelatina
  • 400g. de nata
  • 75g. de llet
  • 100g. de sucre amb pols
  • 50g. de café express
  • CROCANT D’AVELLANA:
  • 50g. d’avellanes
  • 200g. de sucre pols
  • 1 culleredeta de canyella

PREPARACIÓ:

1- Posem la gelatina amb aigua freda i reservem

2-Dins un cassó i posem el sucre, la nata, la llet i el café posem al foc a escalfar i quan comenci a bullir treiem del foc, escorrem la gelatina i l’afagim al cassó i remenem ven

remenat

3- Ara omplim els motlles per la panna cotta i reservem a la nevera unes tres hores

4- Mentres fem el crocant,

5- Posem el sucre dins un cassó i el posem al foc i fem el caramel, quan tinguem el caramel fet i afagim les avellanes i la canyella

6- Posem un paper de forn sobre el marbre i avoquem el caramel i les avellanes i deixem refredar

SERVIM:

Desmotllem la panna cotta i servim amb un tros de crocant.

 

Una resposta a “PANNA COTTA DE CAFE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s