REMENAT DE CARXOFES,ESPARRECS I XAMPINYONS

 

carxofes
INGREDIENTS:

  • 4 esparrecs
  • 2 carxofes
  • 4 xampinyons
  • 2 alls tendres
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ:

Netegem les carxofes i les tallem i les posem dins un vol amb aigua i soc llimona que no ennegrexin i reservem

Tallem els esparrecs i reservem

Netegem els xampinyons i laminem

Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim les carxofes,els esparrecs i els xampinyons a mitja cocción posem sal i afagim els alls tallats petits i deixem

coure tot junt.

Es un plat molt bó.

Una resposta a “REMENAT DE CARXOFES,ESPARRECS I XAMPINYONS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s