MAGDALENES DE FASOLS

 

ptarteletes

INGREDIENTS:

  • 250 g de fasols de santa pau bullits,
  • 2 patates bullides
  • una botifarra de perol
  • 1 ceba ratllada
  • formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Un cop la patata bullida la axafem amb una furquilla i reservem

Posem un minut la botifarra al microones , que axi podrem treure millor la pell

Posem oli a la paella i la posem al foc  afagim la ceba ratllada i coem un cop la ceba cuita i afagim la botifarra sense pell i coem una mica , ara i afagim la patata  i remanem i

despues afagim els fasols i berregem tot junt.

Preescalfem el forn a 180º

Posem dins de motlles de magdelenes

fasols

Posem una mica de formatge ratllat, i enfornem uns minuts per gratinar el formatge

p1020266

Es una recepta que agrada molt als nens,

ptarteletes

 

 

 

Anuncis

Una resposta a “MAGDALENES DE FASOLS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s