TORRO BLANC D’ATMETLLES,FESTUC I GERDS (THERMOMIX)

 

p1020220INGREDIENTS:

  • 1clara d’ou
  • 90g. de mel
  • 85g. de sucre
  • 30g. de glucosa
  • 1 c.c. de vainilla
  • 40g. de festucs
  • 25g. de gerds deshidratats
  • 40g. d’atmetlles torrades
  • 2 lamines de pa d’angel

PREPARACIÓ:

Posem la papallona a la maquina i afagim  la clara d’ou a la maquina 20 seg.vel.3

Afagim la mel,el sucre i la glucosa  sense posar el cubilet i coem 20 minuts 100º vel.2, afagim la vainilla i coem 5 minuts 100º vel.3

Treiem la papallona de la maquina i afagim els fruts secs i remenem 10seg.gir esquerra vel.2

Posem pa d’angel al fondo de un motlle de silicona i avoquem el torro i tapem amb un altre pa d’angel

Deixem reposar unes 12 hores

 

 

Anuncis

Una resposta a “TORRO BLANC D’ATMETLLES,FESTUC I GERDS (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s