TAPENADE (THERMOMIX)

p1020119tapanadaINGREDIENTS:

  • 300g. d’olives negres sense os
  • 50g. de tonyina natural (llauna)
  • 3 grans d’all
  • 8 filets d’anxoves
  • 1 cullerada de taperes
  • una mica de farigola
  • 10g. d’oli
  • pebre negre

PREPARACIÓ:

Pesem l’oli i reservem

Posem tots els ingredients a la maquina menys l’oli i triturem 3 minuts vel. 5-8

Ara posem vel.4 sense temps, amb el cubilet posat afagim l’oli  com si estesim fent una maionesa

I podem servir amb unes torredetes

 

 

Anuncis

Una resposta a “TAPENADE (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s