INGREDIENTS:
- 4 osos d’espinada salats
- 1 tall de cua de vadella
- 1 tall de pit de chay
- 1 tall de pollastre
- 1 tall de cansalada o 1 os de pernil
- 4 pilotes
- farina
- 2 branques d’api
- 1 nap
- un tros de col
- 2 pastanagues
- un grapat de mongetes seques cuites
- 1 porro
- 1 tall de carbassa
- 4 patates
PREPARACIÓ:
Coloquem totes les carns menys les pilotes dins el cistell molt ben possat i reservem
Rentem , pelem i tallem les verdures i reservem
Enferinem les pilotes i reservem
Dins el vas i posem :
Un tros de porro,el nap,un tros api,i les mongetes seques triturem 4 seg.vel4
Omplim el vas d’ aigua sense passar-nos de la mida que indica el vas, ara i coloquem el cistell tapem , posem les verdures dins l’aparell varoma i dins la bandeja varoma i coloquem les pilotes tapem i coloquem sobre la maquina
Progremem 60 minuts,varoma, vel.cullera
Pasat el temps treiem l’aparell varoma i reservem
El caldo surt molt concentrat lo que faig es colar el caldo i posarlo dins una olla i tornar omplir el vas d’aigua i tornar a posar el cistell dels ossos dins i progremar 30 minuts varoma vel,cullera
Un cop passat el temps colar el caldo i afagirlo a la olla ferli arrencar el bull tot junt i ja podem coure la pasta
Ens surten uns 3 litres de caldo
Una resposta a “ESCUDELLA I CARN D’OLLA (THERMOMIX)”