ESCUDELLA I CARN D’OLLA (THERMOMIX)

 

p1020046carollaINGREDIENTS:

  • 4 osos d’espinada salats
  • 1 tall de cua de vadella
  • 1 tall de pit de chay
  • 1 tall de pollastre
  • 1 tall de cansalada o 1 os de pernil
  • 4 pilotes
  • farina
  • 2 branques d’api
  • 1 nap
  • un tros de col
  • 2 pastanagues
  • un grapat de mongetes seques cuites
  • 1 porro
  • 1 tall de carbassa
  • 4 patates

PREPARACIÓ:

Coloquem totes les carns menys les pilotes dins el cistell molt ben possat i reservem

Rentem , pelem i tallem les verdures i reservem

Enferinem les pilotes i reservem

Dins el vas i posem :

Un tros de porro,el nap,un tros api,i les mongetes seques triturem 4 seg.vel4

Omplim el vas d’ aigua sense passar-nos de la mida que indica el vas, ara i coloquem el cistell tapem , posem les verdures dins  l’aparell varoma i dins la bandeja varoma i coloquem les pilotes  tapem i coloquem sobre la maquina

Progremem 60 minuts,varoma, vel.cullera

Pasat el temps treiem l’aparell varoma i reservem

El caldo surt molt concentrat lo que faig es colar el caldo i posarlo dins una olla i tornar omplir el vas d’aigua i tornar a posar el cistell dels ossos dins i progremar 30 minuts varoma vel,cullera

Un cop passat el temps colar el caldo i afagirlo a la olla ferli arrencar el bull tot junt i ja podem coure la pasta

Ens surten uns 3 litres de caldo

caldoescodella

 

 

 

Una resposta a “ESCUDELLA I CARN D’OLLA (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s