CRUIXENT DE XOCOLATA AMB ESPECIES

 

p1020049torroINGREDIENTS:

  • 200g. de xocolata de cobertura
  • 1 grapedet d’especies (pebre negre,pebre sechuan,gingebre,canyella)
  • taronja confitada
  • PREPARACIÓ:

Desfem la meitat de la xocolata al bany maria un cop desfeta la treiem del foc i afagim la resta de xocolata la remenem i comprovem la temperatura a d’estar a uns 29º

Ara i berregem les especies i estenem sobre un paper sulfuritzat, repertim la taronja confitada tallada i deixem solidificar.

Un cop solidificada i afagim sal maldòn

I  a lleparse els dits

 

Una resposta a “CRUIXENT DE XOCOLATA AMB ESPECIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s