INGREDIENTS:
- 2 talls de lluç
- 1 cullerada d’oli
- sal
- pebre
VINAGRETA:
- julivert
- 15g. de ceba
- 40g. d’oli
- 15g. de vinagre
- sal
- pebre
- sesam
COMPOTA DE TOMÀQUET:
- 200g. de tomàquet
- 15g. d’oli
- 15g. de sucre
- pebre
PREPARACIÓ:
VINAGRETA:
Posem el julivert al vas i triturem 3 seg. vel.5, afagim la ceba ,oli, vinagre,pebre i sesam 10seg.vel.3 posem amb un bol i reservem
COMPOTA:
Posem al vas el tomàquet,oli,sucre i pebre
Al aparell varoma i posem al fons dos fulls de paper de cuina al damunt els talls de lluç, amanim amb oli,sal i pebre tapem i posem sobre la maquina
I coem la compota i el lluç 15 minuts,varoma vel.1
Un cop cuit ampletem
En una plata i posem el lluç a sobre la compota de tomàquet i amanim amb la vinagreta
Bonissim.