ARROS AMB GALTA DE PORC I ROVELLONS

arros-amb-galta-i-rovellonsINGREDIENTS:  4 PERSONES:

  • 4 galtes de porc sense os i tallades a daus
  • 200g. d’arros
  • 100g. de rovellons
  • 1/4 pebrot vert
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 2 tomáquets
  • 800g. de caldo
  • romani
  • pebre vermell
  • 60g. vi negre

PREPARACIÓ:

Rentem i tallem les galtes a daus i reservem

Posem oli a la paella la posem al foc i marquem les galtes

Tallem la ceba,els alls i el pebrot i afagim a la paella, sofregim  ven sofregit afagim el tomàquet ratllat, una mica de romani,sal i pebre vermell i coem tot junt

Afagim el vi i deixem que avapori i afagim el caldo i couem 25 minuts que les galtes quedin ben toves

Passat els 25 minuts comprovem de sal i afagim l’arros i els rovellons i coem uns 18 minuts

I llesta per dinar una altre manera de menjar arròs

 

 

 

Anuncis

Una resposta a “ARROS AMB GALTA DE PORC I ROVELLONS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s