PANNA COTTA DE TORRO I XOCOLATA AMB PERLES DE XOCOLATA BLANCA

mousse-de-torro

INGREDIENTS:

Per la panna cotta:

  • 250g. de torro de gijona
  • 4 fulles de gelatina neutra
  • 200g. de nata  (u e fet amb nata sense lactosa)
  • 200g. de llet (sense lactosa)
  • 30g. de sucre

Per la xocolata:

  • 150g. de xocolata fondant
  • 150g. de nata  (sense lactosa)

Perles de xocolata blanca

PREPARACIÓ:

Panna cotta

Posem un cassó al foc i afagim el torró, la nata, i la llet a foc vaig que se desfassi el torró

Mentres deshidratem les gelatines amb aigua freda

Ara escorrem les gelatines,treiem el cassó del foc i afagim la gelatina sense deixar de remanar

Posem la panna cotta amb vasets la deixem refredar una mica i guardem a la nevera

Xocolata

Posem un cassó al foc amb la nata i la xocolata que se desfasi la xocolata, un cop desfeta la deixem refredar una mica i la posem dins els vasets sobre la panna cotta de torró

Guardem a la nevera fins el moment de servir i al moment de servir i posem unes perles de xocolata blanca

Son unes postres que quede molt be ara que s’acosten les festes de Nadal

 

Anuncis

Una resposta a “PANNA COTTA DE TORRO I XOCOLATA AMB PERLES DE XOCOLATA BLANCA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s