INGREDIENTS:
- Pa de motlle allargat per fer canapes o pa de motlle sense crosta
- Margarina
- Pernil dolç
- Formatge emmental
- Pernil salat
- Salmó
- Datils sense os
- beicon
- Sesam
- Quikos triturants
- Paper film
PREPARACIÓ:
Posem paper film sobre el marbre i reservem
Agafem un tall de pa de motlle i amb un corró l’aplenem mol aplenat,que quedi forsa fi, ara untem amb margarina i al demunt i posem el formatge que quedi cobert tot el pa i al demunt el pernil dolç
Ara el posem sobre el film i l’enrrotllem com un canaló que quedi molt apretat i el congelem uns 30 minuts
Mentres agafem un altre tall de pa bimbo tambe l’ aplanem i untem amb mantega i posem beicon i datils i cargolem amb film i congelem
Ara agafem un altre tall de pa i amb un cercle rodo de uns 2 cm tallem 16 rodones
Untem 4 rodones amb margarina i posem un tall de pernil al demunt i tapem amb un’altre rodona ,untem amb margarina tot el voltant i cobrim amb pernil i reservem dins un taper
Fem el mateix amb les altres 8 rodones peroaquestes les fem amb salmó i reservem tambe amb un taper
Treiem el canaló de pernil i formatge del congelador i tallem cada canape de uns 2 0 3 cm untem amb mantega tot el voltant i arrebossem amb els quikos i reservem
Ara treiem el canaló de beicón i datils del congelador i tambe tallem i untem amb mantega i arrebossem amb sesam i reservem.
Un cop els tinguem tots fets podem ampletar i servir
Son molts bons.
Una resposta a “ENTRANTS AMB PA DE MOTLLE”