ENTRANTS AMB PA DE MOTLLE

aperitiusINGREDIENTS:

  • Pa de motlle allargat per fer canapes o pa de motlle sense crosta
  • Margarina
  • Pernil dolç
  • Formatge emmental
  • Pernil salat
  • Salmó
  • Datils sense os
  • beicon
  • Sesam
  • Quikos triturants
  • Paper film

PREPARACIÓ:

Posem paper film sobre el marbre i reservem

Agafem un tall de pa de motlle i amb un corró l’aplenem mol aplenat,que quedi forsa fi,  ara untem amb margarina i al demunt i posem el formatge que quedi cobert tot el pa i al demunt el pernil dolç

Ara el posem sobre el film i l’enrrotllem com un canaló que quedi molt apretat i el congelem uns 30 minuts

Mentres agafem un altre tall de pa bimbo tambe l’ aplanem i untem amb mantega i posem beicon i datils i  cargolem amb film i congelem

Ara agafem un altre tall de pa i amb un cercle rodo de uns 2 cm tallem 16 rodones

Untem 4 rodones amb margarina  i posem un tall de pernil al demunt i tapem amb un’altre rodona ,untem amb margarina tot el voltant i cobrim amb pernil i reservem dins un taper

Fem el mateix amb les altres 8 rodones peroaquestes les fem  amb salmó i reservem tambe amb un taper

Treiem el canaló de pernil i formatge del congelador  i tallem cada canape de uns 2 0 3 cm  untem amb mantega tot el voltant i arrebossem amb els quikos i reservem

Ara treiem el canaló de beicón i datils del congelador i tambe tallem i untem amb mantega i arrebossem amb sesam i reservem.

Un cop els tinguem tots fets podem ampletar i servir

Son molts bons.

aperitius

 

 

Una resposta a “ENTRANTS AMB PA DE MOTLLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s