CREMA TEBIA D’ESPARRECS AMB ESCOPINYES (THERMOMIX)

crema-esparrecsINGREDIENTS:

  • 1 llauna d’escopinyas al natural
  • 1 pot d’esparrecs blancs en conserva  530
  • 100g. de mayonesa
  • 30g. d’oli d’oliva
  • 1 pols de pebre

PREPARACIÓ:

Colem les escopinyes amb un colador de malla fina i reservem

Posem dins la maquina els esparrecs amb el seu suc, la mayonesa, l’oli, el pebre i el suc de les escopinyes i triturem un minut vel.10

Ara escalfem 3 minuts,60º, vel.2’5

Repartim amb copes la crema i al demunt les escopinyes i amanim amb u raig d’oli

Si ens agrada i podem picar una mica de cibulet a sobre.

 

Anuncis

Una resposta a “CREMA TEBIA D’ESPARRECS AMB ESCOPINYES (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s