VEDELLA ESTOFADA AMB PATATES

 

patates
INGREDIENTS:

  • 1 ceba picada
  • 1/2 quilo de carn de vedella tallada a trossos
  • Farina (ho he fet amb farina de cigrons, però pot ser farina normal)
  • 2 tomàquets petits ratllats
  • 1 gotet de vi blanc
  • aigua
  • sal
  • 1 fulla de llorer
  • 2 pastangues tallades a rodanxes
  • un grapat de pèsols
  • 4 patates mitjanes pelades i trossejades (trencant al final, sense acabar de tallar)

PREPARACIÓ:

Posem la ceba a la cassola amb un bon raig d’oli d’oliva fins que quedi daurada vigilant que no es cremi.

Enfarinem la carn

img-20161127-wa00191

l’afegim a la cassola que quedi enrossida.

Hi afegim els tomàquets ratllats, el got de vi, la fulla de llorer i afegim caldo o aigua fins a cobrir-ho tot. Deixem a foc lent una estona.

Afegim la resta de verdures, una mica de sal i deixem coure fins que les patates estiguin cuites. Les pastanagues queden al dente, si t’agrades més tovetes, les pots afegir amb el tomàquet ratllat. Si és necessari hi afegim una mica més d’aigua.

Un clàssic de tota la vida ideal per a l’hivern.

img-20161127-wa00151

BON PROFIT

Es una recepta que la meva filla a fet avui per dinar.

Anuncis

Una resposta a “VEDELLA ESTOFADA AMB PATATES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s