INGREDIENTS:
- 1 ceba picada
- 1/2 quilo de carn de vedella tallada a trossos
- Farina (ho he fet amb farina de cigrons, però pot ser farina normal)
- 2 tomàquets petits ratllats
- 1 gotet de vi blanc
- aigua
- sal
- 1 fulla de llorer
- 2 pastangues tallades a rodanxes
- un grapat de pèsols
- 4 patates mitjanes pelades i trossejades (trencant al final, sense acabar de tallar)
PREPARACIÓ:
Posem la ceba a la cassola amb un bon raig d’oli d’oliva fins que quedi daurada vigilant que no es cremi.
Enfarinem la carn
l’afegim a la cassola que quedi enrossida.
Hi afegim els tomàquets ratllats, el got de vi, la fulla de llorer i afegim caldo o aigua fins a cobrir-ho tot. Deixem a foc lent una estona.
Afegim la resta de verdures, una mica de sal i deixem coure fins que les patates estiguin cuites. Les pastanagues queden al dente, si t’agrades més tovetes, les pots afegir amb el tomàquet ratllat. Si és necessari hi afegim una mica més d’aigua.
Un clàssic de tota la vida ideal per a l’hivern.
BON PROFIT
Es una recepta que la meva filla a fet avui per dinar.
Una resposta a “VEDELLA ESTOFADA AMB PATATES”