CANALÓ DE CARBASSÓ FARCIT DE BRANDADA I SALSA FESTUCS

pcanalo-de-barandadaINGREDIENTS:

  • 2 carbassóns
  • uns quicos

BRANDADA:

  • 400g. de bacalla dessalat
  • 160g. d’oli d’oliva
  • 4 grans d’all laminats

SALSA FESTUCS:

  • 100g. d’aigua
  • 100g. de llet vegetal
  • 80g. de festucs pelats

OLI DE PEBROT:

  • 25g. de pebrot del piquillo
  • 50g. d’oli

PREPARACIÓ:

Treiem la pell i espines del bacalla, el tallem a trossos i el posem al foc dins un cassó cobert d’aigua que arrenqui el bull, treiem del foc i escorrem i reservem.

En un cassó i posem l’oli el posem al foc i enrrosim els alls un cop enrrosits els alls els treiem del oli

Dins el vas del minipimir i posem el bacalla, l’oli calent de fregir els alls i triturem i reservem

Ara fem tires dels carbassons  fines ,les escaldem 1 minut i les posem a refredar amb aigua i gel i reservem

Triturem els festucs amb l’aigua i la beguda vegetal, salpebrem i reservem

Piquem uns quants quicos amb el morter

Triturem els pebrots amb l’oli, salpebrem i reservem

Estirem les tires de carbassó una a una i posem una cullerada de brandada a cada tira i cargolem per donar forma al canaló

Abans de servir enfornem  els canalons uns 5 minuts a 180º

Escalfem la salsa de festucs

AMPLETEM:

Posem una cullerada de salsa de festucs calenta a cada plat ,al damunt dos canalons ,a sobre i posem els quicos picats i guarnim amb l’oli de pebrot.

Avui els amb fet com aperitiu, pero podem ajuntar unes tres tires de carbasso i fer un canaló gran i posem dos canalons per plat i es un primer plat

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s