COCA DE VEREMA (THERMOMIX)

coca-enfornada

INGREDIENTS:

  • 250g. d’aigua
  • una mica de sucre
  • un pols de sal
  • 20g. de llevat
  • 400g. de farina integral
  • 20g. d’oli d’oliva
  • raim negre i blanc
  • cirerols
  • alberginia
  • anxoves
  • xampinyos
  • oli d’oliva
  • pebre vermell
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ:

1- Posem 50g. d’aigua, el sucre, i el llevat al vas i escalfem 2 minuts 37º. vel.2

2-Afagim 200g. d’aigua , la farina, l’oli i la sal i amasem 2 minuts, vel espiga, fem una bola i guardem la massa en una bossa de les de congelar untada amb oli, deixem que dobli

el volum

3- Preescalfem el forn a 190º

4- Dins la bossa estirem la massa amb el rodillo , un cop estirada tallem la bossa i treiem una part de la bossa i en lloc de la bossa i posem paper de forn i posem a la plata de

forn ,treiem l’altre tros de bossa , posem oli i sal pebrem , tapem amb un altre paper de forn i al damunt i posem una altre plata de forn i enfornem uns 15 minuts

5- Pasats els 15 minuts treiem del forn , treiem la plata i el paper de forn que tapa la coca

6- I ara coloquem  els raims, els tomàquets, les anxoves, l’alberginia i els xampinyons, amanim amb sal , oli, i pebre i enfornem uns 15 minuts mes

sempre dependra de cada forn

(El raim i tomaquets els e partit per la meitat, els xampinyons laminats i l’alberginia escaldada un minut)

coca-verema

Espero que us agradi i us animeu a ferla.

Es molt bona, la podem fer amb farina normal,integral, d’espelta…..

 

Una resposta a “COCA DE VEREMA (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s