CARXOFES CONFITADES SOBRE PURE DE PATATA

INGREDIENTS:

PER LES CARXOFES:

  • 3 carxofes
  • 3 grans d’alls sense pelar
  • 180g. d’oli
  • 90g. de vinagre
  • 1 farcellet d’herbes (orenga,farigola,llorer,salvia….

PEL PURÈ DE PATATA:

  • 2 patates
  • 1 porro
  • 1/5 litre d’aigua
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • pernil ibèric

 

PREPARACIÓ:

Pelem i tallem les carxofes fines.

En un cassó i posem les carxofes i la resta d’ingredients les posem al foc i coem fins que estiguin toves.

Deixem reposar d’un dia per l’altre.

Sofregim el porro, afegim la patata tallada i cobrim amb l’aigua ,salpebrem i coem uns 20 minuts, triturem i reservem.

Podem servir de dues maneres:

Com un primer plat:

Posem el pure al fons del plat i al damunt uns talls de la carxofa , amanim amb oli de confitar les carxofes i guarnim amb encenalls de pernil.

O com a aperitiu :

Posem una cullerada de pure amb una cullera d’aperitiu, un tall de carxofa al demunt amanim amb l’oli de confitar les carxofes i un encenall de pernil.

carxofa-amb-cullera

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s